Wil je in de horeca aan de slag? Of werk je al in de horeca en wil je de basis nog eens een keer rustig doornemen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!
Werken in de horeca is dé start cursus om breed in de horeca aan de slag te kunnen. Of je nu je eerste stappen in de horeca zet of je kennis wilt opfrissen, deze cursus is perfect voor jou. We bieden je alle tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn in deze dynamische en uitdagende sector. In deze cursus leer je de basisprincipes van het werken in de horeca, van gastvrijheid tot hygiëne, en bereiden we je voor op de praktische kant met onze vervolgmodule. Doe mee en ontdek hoe je van elke werkdag een succes kunt maken in de boeiende wereld van hotels, restaurants en cafés!
De module "Werken in de horeca" bestaat uit 2 cursussen: de theorie en de praktijk. In deze eerste cursus geven we je theoretische kennis over het werken in de horeca, de vakkennis die je nodig hebt. In deze tweede cursus zullen we verder ingaan op het praktische gedeelte, zoals serveertechnieken en operationele zaken. Na het afronden van beide cursussen heb je alle kennis om een pro te worden in de horeca!
Het doel van deze cursus is om je theoretisch volledig klaar te stomen voor een carrière in de horeca. Want horeca is meer dan een biertje tappen, alhoewel ook dat al de nodige vaardigheden vraagt natuurlijk. Wanneer je deze cursussen hebt gevolgd, kun je eigenlijk op alle junior posities in de horeca aan de slag. In de horeca geldt echter, misschien nog wel meer dan in andere sectoren, dat je een deel van de benodigde vaardigheden pas echt in de praktijk zult leren. Na deze cursus is je theoretische kennis in ieder geval goed op orde!
De cursus duurt ongeveer 1 uur.
Iedereen die aan de slag wil in de horeca of hier al aan de slag is en nu weleens wat meer zou willen leren over alle termen die ze horen of de dingen die ze zien. De cursus is geschikt voor iedereen vanaf MBO niveau.
De cursus “Werken in de horeca” bestaat uit verschillende teksten en foto's. De verschillende onderdelen worden afgesloten met toetsvragen.
De cursus is door een echte horeca expert samengesteld. De teksten worden afgewisseld met interessante foto's en video's om te zorgen dat je de materie echt goed begrijpt en ook in de praktijk kan brengen.
Tijdens de cursus kom je verschillende toetsvragen tegen.
Als je slaagt voor alle toetsen, ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op andere portals / media plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.