Introductie gezonde leefstijl

Online cursus Introductie gezonde leefstijl

Deze cursus is voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl en een duurzame inzetbaarheid. Ontdek de essentiële aspecten van voeding, beweging, slaap, stressmanagement en meer voor een stralende gezondheid en welzijn.

Welkom bij jouw reis naar een gezondere levensstijl en duurzame inzetbaarheid! In deze cursus zullen we een introductie van de belangrijkste aspecten van gezondheid verkennen, van voeding en beweging tot slaap, stressmanagement en sociale interactie. Je krijgt een korte introductie over hoe deze elementen allemaal bijdragen aan een stralende gezondheid. Of je nu werkt aan het verbeteren van je voedingspatroon, het opbouwen van een bewegingsroutine, het verbeteren van je slaapgewoonten, het omgaan met stress of het versterken van sociale banden, deze cursus geeft je de kennis en tools om te gedijen in zowel werk als privé. Laten we samen streven naar een gezonder, gelukkiger en meer veerkrachtig leven!

Doel van de cursus

Het doel van de cursus ‘Introductie gezonde leefstijl’ is om je mee te nemen in de wereld van gezondheid en welzijn! Deze cursus is een boeiende introductie tot de essentiële aspecten van een gezonde levensstijl. Ontdek algemene informatie die je een overzicht geeft, en we verwijzen je naar specifieke cursussen voor diepgaande kennis. Hier heb jij de controle om te kiezen wat je interesseert en waar je meer over wilt weten. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je krijgt een kennismaking met algemene informatie waarmee je verder kunt leren door middel van vervolgcursussen.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Introductie gezonde leefstijl’ duurt slechts enkele minuten, waarna je zelf de keuze hebt om vervolgcursussen te volgen om je kennis over de specifieke onderwerpen te verdiepen.

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor mensen die streven naar een gezondere levensstijl en duurzame inzetbaarheid.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus krijg je algemene informatie omtrent een gezonde leefstijl.

Lesmaterialen

De cursus ‘Introductie gezonde leefstijl’ bestaat uit waardevolle informatie en vervolgcursussen.

Opbouw van de cursus

Deze korte cursus bevat algemene informatie over de verschillende aspecten van een gezonde leefstijl. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module met een tal aan vervolgcursussen. 

 

Toetsing

De cursus ‘Introductie gezonde leefstijl’ bevat geen toetsing.

 

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Aanpassingsvermogen
Energie
Stressbestendigheid
Zelfinzicht