Mentaal sterk: trainen om te overleven

Mentaal sterk: trainen om te overleven

Ontdek het onmisbare vervolg op Kapot Sterk, het comeback-verhaal van de ultieme (kracht)sporter Wouter ‘Wutru’ Smit, en word mentaal nóg sterker en weerbaarder. 

OVER DIT BOEK 
Wouter Smit ‘Wutru’ is de ultieme (kracht)sporter. Met de mindset van een kampioen richt hij zich op zijn grootste uitdaging ooit: een zeldzame tumor in zijn wervelkolom. Hij traint om te overleven! Een jaar later: opnieuw slaat het noodlot toe. En weer verliest Wutru de controle over zijn lijf en leven. Fysieke kracht alleen zal hem nu niet redden. Mentaal nóg sterker en weerbaarder zijn, dát is het doel. Trainen om te overwinnen! 

Wutru bewijst dat de formule van de mentale sportschool – prep, train, eat, repeat – leidt tot een onverwoestbare weerbaarheid. Een mentale drive voor het bereiken van doelen, het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen. Want fysieke kracht alleen is nooit genoeg. De mentale overwinning telt! 

Wouter Smit is bij zijn vele tienduizenden Instavolgers bekend als ‘Wutru’. Hij motiveert mensen tot een gezonde fysiek en levensstijl en is fitnesstrainer oncologie: gespecialiseerd in sport- en fitnessbegeleiding van (oud)patiënten met de diagnose kanker. 

 

Aanpassingsvermogen
Discipline
Verandervermogen