Dream Chaser

Dream Chaser

Ontdek hoe ook jij, net als ‘commerciële hippie’ Rianne Toussaint, jouw droomleven creëert. Dream Chaser is met de bloedeerlijke verhalen van ‘commerciële hippie’ Rianne Toussaint hét luisterboek voor jouw dromenjacht. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken.

Ontdek hoe ook jij, net als ‘commerciële hippie’ Rianne Toussaint, jouw droomleven creëert.

OVER DIT BOEK 
Dream Chaser is met de bloedeerlijke verhalen van ‘commerciële hippie’ Rianne Toussaint hét luisterboek voor jouw dromenjacht. Met een super praktisch 6-stappenplan om die droom ook écht waar te maken. Laat je elke dag weer inspireren, of beluister het in één keer! 

In Dream Chaser vertelt Rianne Toussaint waarom en hoe ze haar droom van een leven en een business op Ibiza heeft verwezenlijkt. In zes stappen ontdek je hoe ook jij jouw dromen vorm kunt geven en werkelijkheid kunt maken. Maar pas op: dromenjagen is verslavend. Na het behalen van de ene droom staat de volgende alweer te wachten! 

Met een voorwoord van muzikant en dromenjager Tim Akkerman (Di-rect). 

Rianne Toussaint is ondernemer en inspirator. Ze noemt zichzelf een ‘commerciële hippie’, overtuigd als ze is van passie, vrijheid en zakelijk succes. Luisterend naar haar hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ze haar droomleven. Van dromenjagen maakte zij haar vak. Haar dagelijkse avonturen en gedachtespinsels zijn ook te volgen via Instagram: @IbizaDances.