Hoe word ik mijn angst de baas?

Online cursus Hoe word ik mijn angst de baas?

Klaar met energie verspillen aan je terneergeslagen voelen, negatief over jezelf denken en anderen jouw leven voor je te laten bepalen? Ga dan aan de slag met de online cursus ‘Hoe word ik mijn angst de baas?’! Je leert jezelf beter kennen, de oorzaak van negatieve emoties aan te pakken en meer positieve energie in je leven te brengen.

Iedereen kent wel het gevoel van angst, chaos en verdriet. Maar wat als deze gevoelens je leven beheersen? Wat als dit jouw dromen in de weg staat en je het gevoel hebt dat je niet verder komt in je leven? Dan wordt het tijd dat je hiermee aan de slag gaat. Met de cursus ‘Hoe word ik mijn angst de baas?’ leer je in video’s met verschillende thema’s hoe je deze angst, chaos en verdriet kunt veranderen in kracht en positiviteit.

Doel van de cursus

In deze cursus leer je onder andere manieren om je angsten te verminderen, je emoties onder controle te krijgen en wat deze negatieve emoties je nu eigenlijk vertellen. Daarnaast worden er verscheidene ademhalingsoefeningen uitgelegd die je kunnen helpen bij het vinden van rust tijdens stressvolle momenten. Als je weet waar jouw negatieve gevoelens vandaan komen, kun je werken aan deze oorzaak en voorkomen dat je zo in een vicieuze cirkel terechtkomt van negativiteit.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Sereniteit creëren in je leven

  • Je emoties temmen

  • Balans vinden

  • Ademhalingsoefeningen

Duur en studiebelasting

De cursus 'Hoe word ik mijn angst de baas?' duurt ongeveer 1 uur. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die vaak gevoelens heeft van angst of juist anderen wil leren helpen met hun angsten. Advies vooropleiding: niet van toepassing.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: jezelf leren kennen, je angst overwinnen, ademhalingsoefeningen

Lesmaterialen

De cursus 'Hoe word ik mijn angst de baas?' bestaat uit: Videocollege en tussentijdse vragen.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'Hoe word ik mijn angst de baas?' wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!